За п’ять хвилин до розстрілу…

15.02.2016

Терпіння і труд все перетруть … Бог терпів і нам велів … Все це вірно. Але як же важко набратися терпіння, коли чітко ясно бачиш корінь проблем, їх вирішення – але суспільство тупо пре в глуху стіну і не зупиняється, поки не розіб’ється в кров! …

13 років потому, 15 лютого 2003 року, я представила колегам і друзям перший план дій громадського об’єднання “Віче України”. Тоді ще слово “віче” було раритетом … Потім за три роки об’їхали всю країну, провели величезну роботу, щоб зрозуміти сучасну Україну. І написали книгу План Розвитку Країни. Надрукували її накладом 1 млн примірників … Зараз багато хто підходить до мене з цією книгою – і мені від цього радісно))). Боляче тільки від того, що можна було б уникнути стількох жертв і втрат, якби суспільство вчасно сприйняло ідеї “Віче”! Але надія вмирає останньою … І сьогодні, “за п’ять хвилин до розстрілу”, я сподіваюся, що вистраждана і подарована Україні книга допоможе нам знайти правильний вихід.

Вічники! Як би не склалося наше життя, як би нас не розкидало по різним рухам, ми єдині в ідеї і цілі – я в цьому впевнена! З черговою річницею нас всіх! І приєднуйтесь всі небайдужі !!

Віче 10 років тому проголосило ідею: Україна – це я! Сьогодні вже є така пісня … Незалежно від нас … Будьмо!