Важлива інформація про “Договорі найму Президента”

Угода найму Президента

Час Бика

Прокляті гроші в ОБСЄ.

Причини конфлікту по периферії України!

Інна Богословська у програмі «Люді.Hard Talk.LIVE» 14.05.2016

14 травня Інна Богословська взяла участь у ток-шоу "Люди. Hard Talk. LIVE". "Все, що зараз відбувається, це спроба очистити дзеркала на потопаючому Титаніку. Система пострадянської України повністю зруйнована, вона валиться. Те, що зараз йде концентрація влади в руках Порошенка, бо не було прокурора Яреми, Шокіна і немає прокурора Луценко, у нас прокурор Петро Порошенко. Це його повністю довірені люди. Те, що пішли на грубі порушення закону, на незаконну публікацію закону, який дозволив обрати Луценка, свідчить про те, що влада вже йде ва-банк, тому що відчуває, що вже розповзається все це. Тому не можна говорити сьогодні про якісь реформи, особливо в системі правоохоронних органів. Луценко хороша людина, але сама система не дасть йому нічого зробити ", - говорить Інна Богословська.

16.05.2016
Начальника поліції всіляко утискає Міністр внутрішніх справ, – Інна Богословська

Про це заявила Інна Богословська 22 квітня 2016 року у "Вечірньому праймі" на телеканалі 112. "Це дійсно так, йде внутрішня боротьба, йде підсиджування начальника поліції. Ось цей конфлікт показує, що зараз повністю відсутній контроль над Міністерством внутрішніх справ", - заявила Інна Богословська.

25.04.2016
Інна Богословська взяла участь у “Вечірньому праймі” на телеканалі 112

22 квітня Інна Богословська була у «Вечірньому праймі» на телеканалі 112. У студії говорили про державну кадрову політику, про політичну ситуацію в країні, про ситуацію в зоні АТО, про ситуацію в Міністерстві внутрішніх справ, про ГПУ тощо.

24.04.2016
11 хвилин з Інною Богословською

https://www.youtube.com/watch?v=EJ982H1O6Sk

15.04.2016
Інна Богословська взяла участь у вечірньому ефірі на 112 каналі

04 квітня Інна Богословська була у "Вечірньому праймі" на телеканалі 112. У студії говорили про політичну ситуацію в країні, про формування нової коаліції, про дієздатність парламенту, про світовий офшорний скандал за участі Порошенка і Гонтарєвої, про відставку Шокіна, про майбутнього прем'єр-міністра України.

04.04.2016
Позбавлення мандатів Фірсова та Томенко – це виклик не тільки депутатам, – Інна Богословська

Позбавлення мандатів Фірсова та Томенко - це виклик не тільки депутатам, - заявила Інна Богословська 29 березня на телеканалі 112. «Це виклик не тільки парламентарям, це виклик суспільству, тому що люди, які сьогодні при владі вони аморальні. Вони не є представниками жодної з тих цінностей, за які українці виходили і на перший і на другий майдани», - зазначила Інна Богословська.

30.03.2016
“Закон про спецконфіскацію порушує принцип невинності”, – Інна Богословська

"Цей Закон антиконституційний. Він порушує головний принцип - принцип невинності, тільки судом має бути доведена вина. Тільки на підставі вироку суду можуть вчинятися будь-які дії", - заявила Інна Богословська 16 березня в ефірі каналу 112. "Цей Закон повністю протирічить європейській практиці покарання за злочини. Ніде в Європі ви не побачите конфіскації поза межами ...

17.03.2016
“Україні потрібна нова Конституція”, – Інна Богословська

Потрібно повністю переписати Конституцію України. Про це 4 березня 2016 року в ефірі ток-шоу "Чорне дзеркало" на телеканалі "Інтер" сказала народний депутат України III, VI і VII скликань Інна Богословська.

05.03.2016
“Тільки громадянське суспільство може нав’язати нові правила”, – Інна Богословська.

“Країна у кризі. Пострадянські інститути влади не працюють. Ні нові обличчя, ні нові лозунги не змінять стару систему, якщо не змінити правила. Носієм нових цінностей є громадянське суспільство. Завдання зміни країни здатен виконати український народ через прийняття нової Конституції України, як зводу нових правил життя”, – заявила голова ВГО “Віче України” Інна Богословська 4 березня 2016 року на установчій конференції по започаткуванню процесу створення широкого загальнонаціонального руху за суверенітет і національний розвиток.

04.03.2016
Терпіння людей на межі, – Інна Богословська

Команди Яценюка та Порошенка продемонстрували, що вони робили теж саме, що робив Янукович за його часів. Навіть ті закони прийняті 16 січня 2014 року, які викликали обурення і підсилили протистояння. Вони в тому чи іншому вигляді вже прийняті цією владою, проштовхнуті через ручний парламент, - заявила Інна Богословська 20 лютого у прямому ефірі на телеканалі 112. "Терпіння людей на межі. Ті, хто відстояв Майдан, ті, хто відстояв АТО і повернувся, фактично відстояли війну. Люди не мають роботи, не мають чим годувати свої сім'ї, їх не беруть на роботу. Цих людей абсолютно десоціалізували, вони є «гострим лезом» обуреного суспільства", - зазначила Інна Богословська. "Рівень падіння економіки, Україна фактичного нічого не виробляє, людям ніде працювати. В той же час ми бачимо, що мінімум 40% бюджету розкрадається, робиться це нахабно, хабарі всюди, держави не має. Люди кажуть, що ведуть вони себе як в останню годину, щоб накрасти все і збігти. Я хочу нагадати, що точно ті ж слова ми казали, коли молода команда Януковича стала до влади, ми всі казали, що ви робите? Ви хочете все вкрасти і побігти? Зараз, те ж саме кажуть Яценюку і Порошенку", - підкреслила Інна Богословська.

21.02.2016