Петля часу

18.01.2016

Чи сяде у в’язницю Порошенко? Так само, як Тимошенко вчинила злочин при підписанні смертельних для Економіки України газових контрактів, так і Порошенко готується вчинити злочин при продавлюванні смертельних для української державності змін до Конституції, нав’язуваних путіним … Просто де жа вю! Про це мій блог в Укрправді.

Чи сяде у в’язницю Порошенко? Питання більш ніж актуальне. Порошенко в січні 2016 року знаходиться в такому ж становищі, як Тимошенко в січні 2009.
І тоді, і зараз, Україна перебувала в стані війни з Росією: у 2009 році – у газовій війні, в 2016 – в гібридній.
І тоді, і зараз, від цієї війни втрачала гроші і страждала Європа – тоді від холоду і проблем з газом, зараз – від мільярдних втрат доходу від експорту в Росію.
І тоді, і зараз, лідери Німеччини і Франції стали на бік Путіна і вимагають від України підписати «мир» з РФ на згубних для України умовах.
І тоді, і зараз, Україна витримала найважчі і складні моменти у війні й час працював на нас – потрібно було тільки набратися волі і терпіння, і витримати тиск ще досить короткий час.
І тоді влада в Україні була роздвоєна: тоді президент Ющенко не давав Тимошенко підписати зрадницькі газові контракти на смертельних для української економіки умовах; зараз Парламент України не дає Порошенко затвердити зрадницькі положення до Конституції, які нав’язані Путіним, на смертельних для української державності умовах.
І тоді, і зараз, очевидно, що Тимошенко і Порошенко наші зовнішні «партнери» обіцяли гарантії особистого благополуччя і недоторканності.
І тоді, і зараз, керівники України йдуть на скоєння злочинів: Тимошенко підробила Директиви Кабінету міністрів, які Кабмін відмовився приймати і не прийняв; а Порошенко зараз розробляє план, як підробити результати голосування змін до Конституції в Парламенті.
І тоді, і зараз, учасником злочинних схем є Турчинов. Тоді він був «другим» у Тимошенко на посаді першого віце-прем’єра і вмовляв членів Кабміну проголосувати за згубні для України «газові» Директиви, зараз – він «другий» у Порошенка на посаді секретаря РНБО і вмовляє депутатів проголосувати за згубні для України зміни в Конституцію.
І тоді, і зараз, законно ці голосування не пройдуть, оскільки відповідальні українські патріоти і просто розумні депутати не можуть голосувати за самогубство України … І своє.
Тоді після Революції пройшло 5 років (2004-2009), зараз – 2 роки (2014-2016).
Тимошенко сіла в тюрму і вийшла тільки тому, що Парламент виключив з Кримінального Кодексу статтю, за якою вона скоїла злочин.
Питання: коли і на скільки сядуть у в’язницю президент, спікер, секретар РНБО і депутати, які підуть на злочинні зміни до Конституції і підробку результатів голосування? І чи встигнуть вони добігти до в’язниці, щоб сховатися там від гніву приниженого і ображеного українського Суспільства?

Блог Інни Богословської на УП