Терпіння людей на межі, – Інна Богословська

21.02.2016

Команди Яценюка та Порошенка продемонстрували, що вони робили теж саме, що робив Янукович за його часів. Навіть ті закони прийняті 16 січня 2014 року, які викликали обурення і підсилили протистояння. Вони в тому чи іншому вигляді вже прийняті цією владою, проштовхнуті через ручний парламент, – заявила Інна Богословська 20 лютого у прямому ефірі на телеканалі 112.

“Терпіння людей на межі. Ті, хто відстояв Майдан, ті, хто відстояв АТО і повернувся, фактично відстояли війну. Люди не мають роботи, не мають чим годувати свої сім’ї, їх не беруть на роботу. Цих людей абсолютно десоціалізували, вони є «гострим лезом» обуреного суспільства”, – зазначила Інна Богословська.

“Рівень падіння економіки, Україна фактичного нічого не виробляє, людям ніде працювати. В той же час ми бачимо, що мінімум 40% бюджету розкрадається, робиться це нахабно, хабарі всюди, держави не має. Люди кажуть, що ведуть вони себе як в останню годину, щоб накрасти все і збігти. Я хочу нагадати, що точно ті ж слова ми казали, коли молода команда Януковича стала до влади, ми всі казали, що ви робите? Ви хочете все вкрасти і побігти? Зараз, те ж саме кажуть Яценюку і Порошенку”, – підкреслила Інна Богословська.