Новий виток політичних репресій

02.11.2015

Короткий аналіз ситуації з посиленням масових політичних репресій:

  1. Масові обшуки у Дніпропетровську, який став символом опору рашизму і сепаратизму в Україні. Не в Харкові у Гепи і Допи, наприклад, які є співучасниками бандитського Оплоту, який вбивав українських патріотів на Майдані і на фронті. Це означає тільки одне – зрощування Порошенка з сепаратистами.
  2. Нанесення удару по Коломойському, який в найгостріший момент оборони України кинув виклик особисто Путіну. Ні в кого не було сумнівів, що Путін буде мстити. Сьогодні президент незалежної суверенної величезної країни Україна став ручною собачкою Путіна для помсти Коломойському.
  3. Масові затримання членів партії Укроп під час місцевих виборів у Дніпропетровській області, де ця партія є фаворитом виборів мера – неможливо характеризувати інакше, як політичні репресії.
  4. Народ України, як у Жванецького – трохи втомився, трохи розгубився, трохи стурбований повним безгрошів’ям, трохи зневірився у всіх, трохи не розуміє, за що було стільки жертв і поневірянь … Так не вистачало чогось гостренького в цьому блювотному супі, щоб знову захотілося свіжої здорової їжі, а не шоколаду … І наша влада – тут як тут – цинічною несправедливістю вирішила підбадьорити громадян.

Будемо уважно стежити за ситуацією.

Трімаймося, Друзі! Будь-яку правильну справу треба правильно завершувати результатом, а не новими очікуваннями! Будьмо! Слава Украине!!!

Блог Інни Богословської на УП