«Звільнення Ю. Луценка з посади – сигнал, що в країні душе швидко закінчиться безлад», – Інна Богословська

28.01.2010

Увеличить«Ті, хто хоче, щоб в країні був спокій, щоб закон не порушувався, зрозуміють – надія на торжество закону є. І якщо хтось буде займатися протиправною діяльністю, він буде покараний. Незалежно від статусу і наявності портфелю», – підкреслила Інна Богословська.

Раніше Окружний адміністративний суд Києва 11 січня зобов’язав міністра внутрішніх справ Ю. Луценка утриматися від агітації в робочий час. При цьому суд визнав протиправною агітацію Ю. Луценка 4 січня на користь прем’єр-міністра Ю. Тимошенко в приміщенні Черкаського драматичного театру серед співробітників органів внутрішніх справ.

«Але це лище один факт. Потрібно згадати збільшення кількості замовних вбивств, наркодилери в міліцейській формі, міністр, який валяється по підлозі в аеропорту іншої держави, – все свідчить про те, що Міністерство внутрішніх справ не виконувало своїх функцій з охорони порядку, захисту прав громадян і перетворилося на політичне знаряддя», – наголосила народний депутат.

За словами Інни Богословської, вона рада за тих професіоналів, які залишилися ще працювати в органах внутрішніх справ.

«Я знаю, як їм було важко спостерігати за тим хаосом, який приніс з собою Ю. Луценко. Саме тому я ще в жовтні ініціювала відставку його з посади міністра внутрішніх справ. І я рада, що зараз це рішення прийняти», – сказала політик.

Нагадаємо: Інна Богословська 1982 року з відзнакою закінчила Харківський юридичний інститут. Того ж року розпочала практичну роботу – юристом в Харківській обласній колегії адвокатів. Працюючи захисником, вела всі види цивільних і кримінальних справ.

Пресс-служба Інни Богословської