«Я впевнена, що Ю. Тимошенко понесе заслужену кару за свої злочини», – Інна Богословська

28.01.2010

УвеличитьСлідчі Генеральної прокуратури продовжують вивчати кримінальні справи, порушені щодо Ю. Тимошенко та інших керівників «Єдиних енергетичних систем». Про це повідомила Генеральна прокуратура у зв’язку з вимогою народного депутата Інни Богословської довести ці справи до судового розгляду. 

Відповідно до листа, отриманого за підписом заступника генерального прокурора В. Щоткіна, робота над кримінальними справами продовжується.

«З моменту порушення кримінальних справ змінився склад слідчо-прокурорських працівників, які вели слідство. Тому, приймаючи до уваги, що об’єм справ складає більше 6 тис. томів, їх вивчення ще не завершилося», – написано в листі Генеральної прокуратури.

За словами Інни Богословської, вона впевнена в тому, що незважаючи ні на титули, ні на політичні домовленості, Ю. Тимошенко понесе заслужену кару.

«Недарма кримінальна справа по Ю. Тимошенко та іншим керівникам «ЄЕСУ» складає 6 тис. томів. Це махінації на десятки та сотні мільйонів доларів, за які потрібно відповідати. Ось чому Ю. Тимошенко так завзято чіпляється за владу. Вона розуміє, що для неї це питання життя та смерті. Але рано чи пізно цей суд відбудеться, і люди дізнаються всю правду про методи роботи «ЄЕСУ», започаткувавших глобальну корупцію в Україні», – резюмувала Інна Богословська.

Прес-служба Інни Богословської