Дорогі мої співвітчизники!

31.12.2009

УвеличитьНоворічні та різдвяні свята – це сімейні свята в Україні. Вони єднають за родинним столом близьких і рідних людей. Дають можливість подумати, усвідомити що в минулому році зроблено правильно, а що – не зовсім так.

Яким був 2009 рік? Безумовно важким. Одним з найважчих в історії незалежної України. Відсутність роботи, зниження доходів, масове зубожіння, необхідність за мізерні доходи 600-800 грн. прогодувати сім’ю, одягнути дітей, придбати ліки. Одне слово, вижити. І без будь-якого захисту з боку держави. Ми не можемо відстояти свої права в суді, нас не чують в органах державної влади, з нас беруть хабарі в міліції, прокуратурі, податковій адміністрації. У своїй власній країні, на своїй власній землі ми боїмося вільно жити, розвивати свій бізнес, втілювати свої ідеї, робити щасливим своє життя. Невже ми наймити, які виконують волю декількох наближених до влади сімей?

Чи гідні ми такого життя? Ні! Коли я кажу «ми», я маю на увазі наших батьків, чоловіків, дружин, дітей, онуків, друзів, які щоденно на своєму робочому місці тримають на своїх плечах Україну. Попри заборгованість зарплати, негідні умови праці та пресинг влади. І Україна – це МИ. Не ВОНА, не ВІН, які зліпили з себе пам’ятники і через численні бігборди та телевізійні ролики намагаються втовмакчити в голову: «Вибирайте з нас обох, бо інших лідерів Україна не народила».

Я переконана: 2010 рік буде іншим. Людей не обдуриш. Нам не можна 10 років безкарно розповідати казки. І коли за рік ми знову всі зберемося за новорічним столом, нас менше буде хвилювати влада, ми не будемо боятися чергових її витівок. І зможемо зосередитися на головному – на своєму житті, своїй сім’ї, своїх радощах та перемогах!

Вітаю Вас усіх з Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаю всім нам, щоб 2010 рік став роком добрих, щасливих простих людей, роком нас із Вами! Адже ми варті цього! Бажаю здоров’я, любові, оновлення, багатства від слова «Бог». Нехай тільки світле та добре буде на нашому шляху!

З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

 

З любов’ю та вірою у найкраще,

Ваша Інна Богословська