«Без зміни влади Україна не зможе стати по-справжньому європейською країною» – Інна Богословська

08.12.2009

УвеличитьРепутація України в очах європейців зіпсована бездіяльністю і порожніми обіцянками влади. Про це заявила кандидат у Президенти України Інна Богословська, коментуючи підсумки саміту УКРАЇНА-ЄС і критичну заяву голови Представництва Євросоюзу в Україні Жозе Мануеля Пінту Тейшейра.

Нагадаємо, 4 грудня Тейшейра виступив з критикою на адресу українського керівництва, яке, за його словами, не виконує зобов’язань перед Європейським Союзом щодо проведення реформ.

«Угоду про асоціацію між Україною та ЄС так і не підписано. Європейський Союз втомився від такої України. І не дивно, прогноз погоди на європейських каналах – мало не єдина позитивна інформація про нас. У іншому ж – або нічого, або скандал», – підкреслила Інна Богословська.

За словами кандидата на пост Президента, європейські політики через 5 років нарешті були змушені визнати, що нинішню корупцію в країні не можуть і не хочуть подолати ані Тимошенко, ані Ющенко, ані Янукович.

«Вони є продуктом цієї системи, завдяки їй займають високе становище. Ця система не влаштовує 46 мільйонів українців, а ось їх вона якраз влаштовує», – відзначає політик.

Щоб покращити репутацію та отримати можливість вести переговори із зовнішніми партнерами на рівних, Україні в 2010 році потрібно проголосувати за нову владу і зосередитися на трьох важливих пунктах – це робота, порядок, віра.

«Робота – це виробництво, підвищення рівня життя кожної людини і кожної української сім’ї. Порядок – можливість захистити свої права, відчувати впевненість у завтрашньому дні. Віра – віра у власні сили, віра в Україну», – говорить Інна Богословська.

«Після виборів, після того, як влада врешті-решт оновиться, наша держава обов’язково прийде до політичної стабілізації, до ефективних економічних реформ. Я глибоко впевнена, що Україна все ж таки стане Швейцарією ХХІ століття», – резюмувала кандидат на пост Президента.

Прес-служба Інни Богословської