Інна Богословська: «Партія регіонів та БЮТ бояться поразки на виборах»

03.12.2009

Партія регіонів та БЮТ на майбутніх президентських виборах 2010 року мають намір розділити між собою голоси українських виборців, оскільки панічно бояться конкуренції з боку інших кандидатів. Про це заявила кандидат на пост Президента України Інна Богословська.

Нагадаємо, що 2 грудня парламенту так і не вдалося внести зміни до закону про вибори Президента, внаслідок чого в силі лишився закон, спільно прийнятий БЮТ і ПР цього літа.

На думку Інни Богословської, редакція чинного закону не гарантує прозорих і чесних виборів.

«Те, що відбувалося в парламенті останні два дні, ще раз показало, що на очах усієї країни здійснюється заздалегідь підготовлений сценарій поділу голосів між двома кандидатами — Тимошенко і Януковичем. І причина цього — страх перед своєю поразкою», — підкреслила кандидат на пост Президента України.

Проте Інна Богословська впевнена, що «справжня демократія в Україні настане після завершення президентських перегонів». За її словами, Тимошенко і Янукович нарешті підуть в історію, звільнивши дорогу для кардинальних змін, адже люди не дадуть фальсифікувати вибори.

«Пора визнати: настала криза вождів, які колись були цікаві людям. Зараз їхня присутність у великій політиці призводить лише до застою. Як казав Альберт Ейнштейн, не можна добитися іншого результату, повторюючи весь час одну й ту саму дію! Україні не вистачає ковтка свіжого повітря, вона задихається, завалена затертими до дір політичними гаслами й обіцянками. Країна переживає гострий дефіцит нового», — відзначила політик.

Інна Богословська нагадує, що вона внесла 21 (двадцять одну) правку до тексту документа, проте були враховані лише 3 (три).

«Відбулося декілька круглих столів за участю авторів законопроекту. Вони обіцяли піти на компроміс, але це була димова завіса, прикриття, щоб потім з екранів ТБ розповідати, як БЮТ і ПР прислухаються до думки експертів. Насправді текст документа залишився попереднім», — резюмує політик.

Прес-служба Інни Богословської