Інна Богословська під час візиту в Луганську область не спускатиметься в шахту

26.11.2009

УвеличитьКандидат на пост Президента України проти того, щоб політики використовували тяжкий стан у галузі як тему свого виборчого PR.

Традиційні для більшості політиків відвідини шахти та спуск в гірничий вибій, відвідуючи Луганщину, до програми сьогоднішнього візиту кандидата на пост Президента України Інни Богословської не входить. Про це вона заявила під час онлайн-конференції в інформаційному агентстві «Схід.info».

В ході конференції Інну Богословську запитали, чи планує вона, як інші кандидати в Президенти України, що приїжджають в регіон, спускатися в шахту.

«Не буду, я й так знаю проблеми шахтарів. У нас є програма вугільної галузі. Мені стає гидко, коли політики знімають дорогі шмотки, коштовності та годинники вартістю як 10-річна зарплата шахтаря, і в супроводі десятків камер «проявляють» турботу про народ. Команди багатьох політиків і чиновників стали гіпербагатими саме внаслідок спекуляцій з вугіллям. Вони завищували вартість шахтного устаткування, крали на екологічних програмах… Я їм не вірю. Я знаю, що й ви не вірите. Завдання для вас лише одне — нарешті опам’ятатися і проголосувати за нову владу», — заявила Інна Богословська.

Прес-служба Інни Богословської