«Марка «made in Ukraine» — це моя мета» – Інна Богословська

20.11.2009

Україні необхідна нова модель економічного розвитку країни — інноваційна, заснована на високих технологіях, а не на «шароварщині» та важкій металургії. Прикладом такої моделі може слугувати місто Харків з його величезним науковим потенціалом. Про це заявила кандидат на пост Президента України Інна Богословська.

«Україні необхідні технології завтрашнього дня, й одним із міст — носіїв цих ідей є Харків з його енергомашинобудуванням, приладобудуванням, радіоелектронікою, авіакосмічною промисловістю. Саме ці галузі мають стати локомотивом нової українською економіки», — сказала Інна Богословська.

Інна Богословська зазначає: не можна допустити, щоб Харків, центр промисловості та високих технологій, освіти і культури, перетворився на ринок.

«Харків — це ядерна і термоядерна енергія, це кристали, генна інженерія, системи управління космічними польотами, важке машинобудування», — наголосила кандидат на пост Президента України.

Інна Богословська підкреслює: «Україну врятує лише національне високотехнологічне виробництво, а не ринки, на яких торгують імпортними товарами Тому нам потрібні технології завтрашнього дня, потрібна підтримка вчених на державному рівні».

За словами політика, для себе вона ставить мету, щоб марка «made in Ukraine» з’явилася на світових ринках високотехнологічної продукції, а не лише на чушках металу.

«Тому я вважаю, що Україні слід вибрати харківського президента. Людину, яка втілює собою абсолютно іншу модель розвитку економіки, модель XXI століття», — відзначила Інна Богословська.

Нагадаємо: у програмі Інни Богословської «Дорога правди. Робота. Порядок. Віра» передбачена система держзамовлень для модернізації залізниць, автодоріг, ПЕК, суднобудування, генної інженерії. У програмі пропонується звільнити від податків на два роки суми, які направляються підприємствами на закупівлю нового устаткування, провести реформу системи освіти, передбачити інші заходи для розвитку економіки.

Прес-служба Інни Богословської