Інну Богословську зареєстровано кандидатом на пост президента України

27.10.2009

Центральна виборча комісія зареєструвала Інну Богословську кандидатом на пост президента України.

Після отримання посвідчення Інна Богословська заявила: «Я впевнена: ті, хто був при владі останні 15 років, не мають права очолювати країну. Ми повинні мати новий порядок денний. Але ніхто з них не здатний його запропонувати, адже саме ця система надала їм можливість отримати портфелі і безкарно красти».

За словами політика, вона запропонує людям свій рецепт виходу з кризи.

«Сьогодні Україна об’єднана трьома кризами – економічною, політичною та морально-психологічною. Щоб вийти з цього, нам треба надати роботу, забезпечити порядок і повернути людям віру. Зробити це можливо лише через розвиток національного виробництва, боротьбу з корупцією та інвестиції в освіту, культуру, інформатизацію. Конкретні кроки, механізми як цього досягти, – все є в моїй програмі «Дорога правди», – підкреслила кандидат на посаду президента.

Інна Богословська нагадала: ще  2005 року очолювана нею громадська організація «Віче України» видала мільйонним тиражем книгу «План розвитку країни». Зроблено це було не під вибори, а в результаті трирічних експертних опитувань, круглих столів, зустрічей з людьми по всій Україні. І саме цю книгу було взято за основу програми кандидата на пост президента Інни Богословської.

«План розвитку країни» був написаний за участю 30 тис. осіб. Ми зробили те, що повинна була зробити держава. На жаль, навіть готовий унікальний продукт президент, прем’єр-міністр і спікер проігнорували. Але зараз час змінився. Більш як половина людей  за жодних умов не голосуватимуть ні за Ющенка, ні за Тимошенко, ні за Януковича. А це означає, що в нових політиків є шанс довести, що вони спроможні кардинально змінити ситуацію в країні», – сказала Інна Богословська.

Прес-служба Інни Богословської