Інна Богословська висуває свою кандидатуру на посаду президента України

19.10.2009

УвеличитьНародний депутат Інна Богословська має намір протягом поточного тижня висунути свою кандидатуру на посаду президента України.

«Усі належні документи будуть надані ЦВК до 23 жовтня», – заявила Інна Богословська.

Інна Богословська зазначає: «Уперше за 90 днів до президентських виборів більш ніж половина українців не хочуть голосувати за тих, хто був при владі. А це означає, що вибори президента 2010 року стануть виборами між старим і новим. Саме тому я йду в президенти, аби захистити людей від влади, що геть накралася, а країну – від зовнішнього поглинання. Я так само, як і ви, не вірю, що будь-хто з представників старої влади здатен вирішити ці проблеми».

«Під час кризи з’ясувалося: ті, хто перебувають при владі останні 5-10 років, нездатні змінити ситуацію на краще. Україні потрібні нові обличчя. Натомість нам пропонують зробити вибір «найкращого з найгірших», – підкреслює народний депутат.

Інна Богословська впевнена, що Україна зможе розвиватися лише за умови, якщо президентом буде обрано людину, здатну захистити народ від злодіяння влади, а країну – від зовнішнього керування.

«Україна вичерпала увесь пострадянський ресурс. Якщо п’ять або, боронь боже, десять років країною керуватиме хтось із творців нинішньої системи беззаконня, корупції та торгівлі владою, ми остаточно перетворимося на жебрацьку країну третього світу», – переконана Інна Богословська.

Інна Богословська зазначає, що вона готова у чесній боротьбі з іншими кандидатами на посаду президента підтвердити свій професіоналізм і відповідність усім якостям, притаманним голові держави.

«Від 2002 року я послідовно борюся за прихід нових політиків та за реалізацію нових ідей. Я і моя команда запропонували «План розвитку країни» – стратегію розвитку України на найближчі двадцять років. За мною не стоять клани, я ніколи не розпоряджалася бюджетними коштами. Проте я маю чималий досвід громадського діяча, політика, юриста та антикризового менеджера. Нарешті, найголовніше – я маю волю, характер і величезне бажання навести порядок у нашій країні», – заявляє народний депутат.

Нагадаємо: раніше, 25 травня, народний депутат Інна Богословська заявила про свій вихід із Партії регіонів та про намір перемогти на президентських виборах 2010 року в Україні.

«Суспільству і державі необхідно відродити віру в себе, у власні сили, у здатність України самостійно обирати власний шлях і власну долю. Я переконана: з таким завданням може впоратися тільки дійсно новий президент України. Він отримає перемогу під національним прапором України, а не під «кольоровим» партійним прапором», – зазначено у зверненні народного депутата від 25 травня 2009 року.

Прес-служба Інни Богословської