Інна Богословська наполягла на тому, аби новий корупційний порядок розміщення кіосків у Києві не набув чинності

01.10.2009

Народний депутат Інна Богословська опротестувала рішення Київради «Про порядок розміщення малих архітектурних форм і тимчасових споруд у м. Києві (№657/657 від 27.11.2008 р.). Проте, після того як рішення було скасовано, газета «Хрещатик» знову опублікувала це рішення як офіційне. Після повторного звернення Інни Богословської, у вересні газета «Хрещатик» була змушена опублікувати спростування і пояснити попередній випадок «технічною помилкою».

«Таким чином,  вдалося домогтися, щоб новий порядок, який значно ускладнює роботу підприємців і створює підґрунтя для корупції, не набув чинності», – заявляє народний депутат.

За словами Інни Богословської, це не поодинокий випадок, коли Київрада намагається запровадити нові корупційні правила гри.

«Раніше були рішення щодо перевізників, підприємців, які надають ритуальні послуги, тощо. Все це вдалося опротестувати і скасувати, проте мер Києва Л. Черновецький та більшість у Київраді, яку складають Блок Черновецького та БЮТ, і надалі піклуються лише про  власні кишені та придбання нових «Бентлі», «Роллс-Ройсів», «Майбахів», а не про створення рівних умов для ведення бізнесу», – підкреслює народний депутат.

Інна Богословська впевнена: політика терору по відношенню до підприємців призведе до величезного дефіциту столичного бюджету.

«Вже зараз дефіцит бюджету Києва становить понад 5 млрд грн. Скільки буде за підсумками року, ніхто не знає, оскільки щодня закриваються підприємства та припиняють свою діяльність приватні підприємці. Вони просто не в змозі годувати армію київських чиновників, які відпочивають виключно в Монако і купують жіночі сумочки за декілька тисяч доларів», –  зазначає народний депутат.

Нагадаємо: Інна Богословська тісно співпрацює з організованим у 2009 р. Національним комітетом порятунку бізнесу та активно допомагає йому створювати справедливе правове поле в галузі підприємництва.

Прес-служба Інни Богословської