У Сімферополі відбувся п’ятитисячний мітинг прибічників висування Інни Богословської у президенти України

28.09.2009

У суботу, 26 вересня, у м. Сімферополі на п’ятитисячному мітингу прибічники Інни Богословської підтримали її намір взяти участь у президентських виборах і виступили з ініціативою створення Блоку Інни Богословської «Острів Крим». Блок «Острів Крим» братиме участь у виборах до Верховної Ради АР Крим і до місцевих органів влади автономії.

На мітингу були присутні представники всіх 27 міст і районів Криму, а також м. Севастополя. Це підприємці, медики, промисловці, педагоги, представники культури, кадрові військові, студенти, лідери місцевого самоврядування, спортсмени.

«Василь Аксьонов у своєму геніальному романі «Острів Крим» сказав: «Ось моя Батьківщина, ось моє щастя – Острів Крим посеред хвиль свободи». Із установленням автономії України визнала: кримчани – це жителі з особливим менталітетом, вони не завжди ідентифікують себе з Україною. Тому, аби в майбутньому в нас не виникало проблем, аби тут, боронь боже, не з’явилася нова гаряча точка, влада повинна надати Кримській автономії реальні повноваження», – заявила Інна Богословська на мітингу.

Інна Богословська звернула увагу на те, що Конституцію АР Крим сьогодні відверто  ігнорують і  уряд, і президент. «Влада сприймає Крим як літню дачу, де можна вкрасти гектари пляжу, обнести їх триметровими парканами та відпочивати досхочу. Щодо проблем Криму та його економічного розвитку, про це ніхто навіть думати не хоче. Це парадокс. Я впевнена, без кримчан – справжніх патріотів цієї землі – у Верховній Раді України та в місцевих органах влади подолати корупцію і домогтися якісного поліпшення життя неможливо», – зауважила народний депутат.

За словами Інни Богословської, створення блоку в Криму – лише перша ластівка. «Скрізь, де я зустрічаюся з людьми – у Західній та Східній Україні, на півночі або півдні країни, – скрізь абсолютна більшість громадян вимагають змін і готові боротися за своє майбутнє, майбутнє своїх дітей та онуків. Україна сьогодні як ніколи об’єднана проблемами: зупиненими й закритими заводами, корупцією чиновників, зубожінням сімей… І що б нам не розповідала влада, їй не вдасться шляхом пустих обіцянок та багатомільйонних концертів ще протягом п’яти років грабувати народ», – повідомила народний депутат.

Інна Богословська підкреслила: у 2010 році український народ отримує реальний шанс змінити владу на всіх рівнях – від президента і парламенту Криму до мерів і місцевих рад. Окрім того, політик упевнена – Верховну Раду України буде розпущено, відбудуться дострокові парламентські вибори. «Саме тому за моєї участі у всіх областях України формуються команди з людей, які знають, що таке реальне життя, з якими проблемами стикаються жителі.  У цій команді представлені всі соціальні, вікові та професійні групи. Без свіжої крові ми не зрушимо з місця. Країна готова до змін, і я впевнена – ці команди увійдуть до всіх органів влади вже у 2010 році», –  підкреслила Інна Богословська.   

 

Прес-служба Інни Богословської