ПРИВІТАННЯ народного депутата України Інни Богословської з Днем підприємця!

04.09.2009

Шановні друзі!

УвеличитьВ Україні багато свят, але сьогодні – одне з найбільш вагомих. Знаю по собі, підприємці – люди особливої групи крові. Творці, Новатори, Організатори, Ви ніколи не зупиняєтесь на досягнутому. Ваш головний принцип: рух – це життя. Сповідуючи його, Ви створюєте робочі місця, підвищуєте рівень життя, збільшуєте доходи бюджету.

На жаль, Україна не позбулася радянського минулого. А головне: політики не змогли створити зрозумілі та справедливі правила гри для бізнесу.

Глибоко переконана, що утискування підприємництва – це шлях в нікуди. Тільки малий і середній бізнес може вивести країну з кризи, дати шанс на відродження України. Не олігархічна Україна, де все поділено між декількома сім’ями, а Україна рівних можливостей для всіх може зробити наше майбутнє, майбутнє наших дітей та внуків щасливим.

Саме тому я хочу сказати вам велике дякую. За витримку, самопожертву, сміливість. Ви – опора країни. Не втрачайте ентузіазм, дай Бог Вам сил та енергії. Впевнена: справжня, буржуазно-демократична революція не за горами. Вона вже відбувається в наших головах, до перемоги залишилося зовсім небагато, нам потрібно лише зробити правильний вибір.

Зі Святом!

Інна Богословська             

04 вересня 2009 року