Інна Богословська увійшла до трійки лідерів згідно до результатів інтернет-голосування за нового главу держави

02.09.2009

В опитуванні взяли участь близько 5 тис. осіб. Згідно до підсумкових результатів, 26,6% тих, хто проголосував, віддали свій голос за Юлію Тимошенко, 18,1% – за Віктора Януковича, 14,2% – за Інну Богословську.

ОСНОВНІ ФАКТИ:

  • Інна Богословська увійшла до трійки лідерів згідно до результатів інтернет-голосування за нового главу держави.

Увеличить

Інтернет-голосування було проведено MIGnews.com.ua. Під час опитування MIGnews.com.ua запропонував своїм відвідувачам відповісти на запитання: «Якби вибори президента України відбулися 30 серпня 2009 року, за кого б ви проголосували?» Редакція інтернет-видання запропонувала список із 14 кандидатів, серед яких також і «проти всіх».

«Інтернет-опитування надають можливість зіставити рейтинги соціологічних компаній з реальними настроями людей. Результати голосування на MIGnews.com.ua підтверджують те, що я говорила вже неодноразово, – більшість соціологів на цих виборах відчайдушно фабрикують результати», –  зауважує Інна Богословська.

За словами народного депутата, і Віктор Янукович, і Юлія Тимошенко зацікавлені у створенні міфу, начебто реальні шанси перемогти є тільки в них.

«Насправді, кожен другий українець, який прийде на виборчу дільницю, досі не визначився, за кого ж він голосуватиме. Це ні багато ні мало – близько 14 млн виборців. А до другого туру може пройти кандидат із результатом 5–7 млн голосів. Тому нагороджувати будь-кого лавровим вінком надто рано, нас усіх очікують дуже великі сюрпризи», – підсумовує Інна Богословська.

Прес-служба Інни Богословської