Інна Богословська виступає за об’єднання всіх нових по духу політиків

20.08.2009

«Я виступаю за об’єднання всіх нових по духу політиків. Про це я сказала ще 15 червня, одразу ж після виходу з Партії регіонів. Такої лінії я буду дотримуватися під час усієї виборчої кампанії», – так прокоментувала народний депутат Інна Богословська заяву Сергія Тігіпка про можливе висування єдиного кандидата від імені Інни Богословської, Анатолія Гриценка, Арсенія Яценюка і Сергія Тігіпка.

ОСНОВНІ ФАКТИ

  • Інна Богословська вважає, що дійти згоди про висування єдиного кандидата від її імені, від імені Анатолія Гриценка, Арсенія Яценюка і Сергія Тігіпка можливо не раніше ніж протягом  двох – чотирьох тижнів до першого туру виборів президента України.

«Очевидно, що президентські вибори 2010 року – це боротьба старих підходів у політиці проти нових. Сьогодні БЮТ і ПР ведуть гру «на двох». Після того як їм не вдалося реалізувати свою антиконституційну змову, вони вирішили відтіснити конкурентів шляхом протягування вигідного для себе закону про вибори президента. БЮТ і ПР у будь-який спосіб домагатимуться, аби їх кандидати пройшли до другого туру і домовилися між собою – хто наступні десять років буде президентом, а хто – прем’єр-міністром. Якщо це відбудеться, Україні не варто очікувати на добре майбутнє», – підкреслює Інна Богословська.

«Отже, всім новим по духу політикам треба працювати спільно. Тільки всі разом ми зможемо зламати їхню гру. Я рада, що Сергій Тігіпко це усвідомлює, інакше він не говорив би про можливе висування єдиного кандидата», – впевнена народний депутат.

Інна Богословська згодна із Сергієм Тігіпком, що укласти таку домовленість можливо не раніше ніж за місяць до першого туру.

«Протягом двох – чотирьох тижнів до першого туру виборів з’ясується, хто має найвищі шанси на перемогу. Лише за таких умов варто проводити предметні переговори», – підсумовує Інна Богословська.

 

Прес-служба Інни Богословської