Інна Богословська вважає візит патріарха Кирила до України найважливішою духовною подією 2009 року

03.08.2009

Народний депутат Інна Богословська взяла участь у Божественній літургії у Свято-Володимирському соборі Херсонеса (м. Севастополь). Після літургії, у відповідь на запитання севастопольських журналістів, Інна Богословська назвала візит патріарха Кирилла найважливішою духовною подією 2009 року.

«Я мала честь послухати проповіді Найсвятішого Кирила і можу сказати, що це Проповідник та Вчитель, який  зробить не менший внесок у розвиток Православної церкви, ніж Іоанн Павло II у розвиток католицизму. Поза сумнівом – його візит подасть величезний імпульс розвитку православ’я та допоможе вирішити багато духовних проблем, – заявляє Інна Богословська.

Нагадаємо: 29 липня, у середу, на запрошення Української православної церкви Інна Богословська  взяла участь у зустрічі Патріарха Московського та Всієї Русі Найсвятішого Кирила з архієреями, мирянами, інтелігенцією та духовенством.

Також Інна Богословська була присутня на молебні на Володимирській гірці, брала участь у хресному ході до печер Києво-Печерської лаври, була на святковому прийомі Патріарха Московського та Всієї Русі Найсвятішого Кирила.

Інну Богословську нагороджено орденом Святої Анни IV ступеня за підтримку релігійних, соціальних і культурних проектів. 

 

Прес-служба Інни Богословської