Інна Богословська привітала Далю Грібаускайте зі вступом на посаду Президента Литовської Республіки

14.07.2009

УвеличитьНародний депутат Інна Богословська привітала Далю Грібаускайте зі вступом на посаду Президента Литовської Республіки.

«Прийміть мої щирі вітання з нагоди інаугурації та вступу на посаду Президента Литовської Республіки. В Україні Ваша перемога сприймається як ще один доказ, що жінки здатні запропонувати новий порядок денний і знайти підтримку переважної більшості виборців», – йдеться в тексті привітання, направленого на адресу Посольства Литовської Республіки в Україні.

За словами Інни Богословської, у світовій політиці є чимало прикладів, коли жінки, які займають найвищі державні посади, досягли видатних результатів.

«Упевнена – Ваш досвід і знання допоможуть Литовській Республіці стати ще більш процвітаючою країною та бажаним партнером для всіх країн Європейського Союзу», – зауважує Інна Богословська.  

Нагадаємо: 12 липня у Вільнюсі пройшла урочиста церемонія вступу на посаду Президента Литовської Республіки Далі Грібаускайте. Вибори Президента Литви відбулися 17 травня. Перемогу на них отримала Даля Грібаускайте, яку підтримали 68,17% виборців.

Прес-служба Інни Богословської