16 березня відбулося засідання Тимчасової слідчої комісії

16.03.2009

16 березня о 16:00 відбулося засідання Тимчасової слідчої комісії з питань розслідування стану функціонування газотранспортної системи України та забезпечення газом споживачів у 2008-2009 роках за участі Голови Верховної Ради України Володимира Литвина. У засіданні взяли участь члени Комісії від Партії регіонів та Блоку Литвина.

На початку засідання Голова Верховної Ради України В.Литвин заявив, що 16 березня 2009 року на засіданні Погоджувальної Ради у керівників фракцій не було заперечень щодо роботи комісії та заслуховування 20 березня 2009 року Верховною Радою України Звіту Тимчасової слідчої комісії. Тому на підставі цього, Голова Верховної Ради України зробив висновок, що засідання комісії зривається деякими членами комісії і в п’ятницю 20 березня треба заслухати Звіт Тимчасової слідчої комісії у Верховній Раді України.

В свою чергу Голова Тимчасової слідчої комісії І.Богословська зазначила, що Комісією вже розглядався Звіт, можливо в нього буде внесена додаткова інформація, але він обов’язково буде представлений 20 березня на засіданні Верховної Ради України.