Інна Богословська: Такого, щоб представники коаліції спочатку саботували засідання Тимчасової слідчої комісії, а після цього зривали звіт голови комісії в Парламенті, – не буде

06.03.2009

Народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів, голова Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування функціонування газотранспортної системи України та забезпечення газом споживачів у 2008-2009 роках Інна Богословська у зв‘язку з перенесенням звіту комісії на два тижні заявила з парламентської трибуни наступне:

– Ми надали Голові Верховної Ради всі протоколи засідання комісії, з яких можна побачити, що за останній місяць представники фракцій БЮТ, „НУ-НС” та Блоку Литвина жодного разу не з‘явилися на засідання комісії. Вони мають на це право. Але вони на мають права таким чином не дати можливості суспільству почути інформацію про ситуацію на газовому ринку.

Представники так званої коаліції мають право не погодитися зі звітом, який вчора був проголосований. Але вони не мають права робити так, щоб люди не знали, з яких причин ціни на газ для населення з 1 січня виросли вдвічі.

Якщо коаліція хоче, щоб ми перенесли звіт Тимчасової слідчої комісії ще на два тижні – будь-ласка, я готова спілкуватися з цього питання. Але такого, щоб представники коаліції спочатку саботували засідання слідчої комісії, а після цього зривали звіт голови комісії в Парламенті, – не буде.