Інна Богословська: Тимошенко готує переворот

11.02.2009

На засіданні Ради національної безпеки і оборони України став очевидним факт: Кабінет міністрів не має жодної програми і плану дій для протистояння кризі. Уряд взагалі не збирається реагувати на дефіцит бюджету, загрозу банкрутства НАК «Нафтогаз України», шалений ріст безробіття, інфляцію, зупинку та банкрутство підприємств, колапс банківської системи. Про це заявила народний депутат Україні від Партії регіонів Інна Богословська.

Натомість Тимошенко разом із своїми поплічниками намагається послабити всі інші інститути влади щоби прибрати всі перепони до абсолютної влади та встановлення диктатури корупції в Україні.

«БЮТ активно готується до перевороту та захоплення влади, – констатувала Інна Богословська. – Про це зокрема свідчать заяви Турчинова та Луценка на колегії міністерства внутрішніх справ щодо «трагедії, що насувається» та «військових дій». Правоохоронні органи зобов’язані терміново реагувати на такі загрози суспільству».

На вчорашньому засіданні РНБО Тимошенко кинула виклик всім членам Ради нацбезпеки і оборони, які представляють інші органи влади України. «Тимошенко здійснила чергове зловживання службовим становищем – як Прем’єр-міністр вона зробила офіційну заяву для преси про нібито розгляд на РНБО питання скасування газових контрактів з Росією, – повідомила Інна Богословська. – Цією брехнею Тимошенко завдала шкоди державним інтересам та іміджу України».

«Сьогодні я звертаюсь до Генеральної прокуратури щодо перевірки діянь Прем’єр-міністра та інших високопосадовців на предмет вчинення злочинів і відсторонення їх від влади на час розслідування кримінальних справ», – заявила Інна Богословська.

 

Прес-служба народного депутата України Інни Богословської

11.02.09