БЮТ зливається у корупційних обіймах

05.02.2009

Звичка Тимошенко перекладати свою провину на інших – з хворої голови на здорову – як інфекція поширюється і серед її поплічників. «Коли представники БЮТ проголошують гасла боротьби з корупцією, відразу згадується, що саме ця сила є «дахом» для найбільшої кількості мошенників, — заявила народний депутат Інна Богословська. – Згадаймо тендерні палати, оборудки  із землею, рейдерскі захоплення та багато іншого».

Обвинувачуючи всіх політичних опонентів у корупції, БЮТ не соромиться «їсти з рук» мера Чернівецького. Публічним же апофеозом участі БЮТу в дерибані комунального майна та грошей киян стало отримання під час сесії Київради з рук Черновецького провідником київської фракції БЮТ Олександром Зінченком посади начальника київського метрополітену – без необхідної процедури, без жодних погоджень… Згадайте напуття мера: ти царюватимеш під землею, а я — над землею», — нагадала депутат від Партії регіонів недавні події в мерії.

«БЮТ настільки загрузнув у корупційному обмані та маніпуляціях, що вже перестав відрізняти реальність від ним же створеного віртуального світу», – констатувала політик.

Прес-служба народного депутата України Інни Богословської