Інна Богословська: Уряд «унікально» оббирає та обдурює громадян. Транспортний збір

04.02.2009

Маніпулювання свідомістю українців з боку уряду набуває абсолютно жахливих масштабів. Так, під прикриттям ніби турботи про власників старих радянських автомобілів із великими об’ємами двигунів, влада підвищує для них транспортний збір втричі! Про це заявила народний депутат від Партії регіонів Інна Богословська.

Технологія маніпулювання полягає у наступному. Спочатку Уряд протягує через Верховну Раду під виглядом антикризового закону норму про підвищення транспортного збору більше ніж у сім разів для всіх власників авто із двигуном об’ємом більше 2,2 літри, пояснює депутат. І це змушує власників старих «ГАЗів» та «УАЗів» пити валідол, оскільки податок у розмірі майже дві тисячі гривень у рік за старе авто є непід’ємним для більшості автомобілістів.

А потім Уряд «обурено» голосить про несправедливість, і починає несамовито піарити свій праведний гнів щодо збільшення податку. Наобіцявши по всіх телеканалах, що підвищення збору буде скасовано, Уряд Тимошенко подає до Верховної Ради проект закону щодо підвищення транспортного збору для двигунів більше 2,2 літри лише… у три(!) рази порівняно з минулим роком (з 10 до 30 гривень).

«У підсумку маємо такий маразм: власники «ГАЗів» та «УАЗів» мають дякувати Тимошенко та її Уряд за те, що транспортний податок підвищується у три рази! — обурюється Інна Богословська. – Я вже не говорю про «космічне» збільшення податку на авто із двигунами більше 2,5 літрів».

«Якщо сьогодні ми стерпимо це знущання, то вже завтра в нас забиратимуть останній шматок хліба, а ми будемо цим бандитам ще й дякувати за таку «благодать», — застерегла І. Богословська.

_________________________________________________ 

До Верховної Ради Інна Богословська подала законопроект щодо зміни ставок транспортного збору. Передбачається, що власники авто з двигунами до 2200 куб. см. платитимуть як і раніше (до 10 грн за 100 куб. см.),

  • від 2201 до 2500 куб. см. – 16 грн. з 100 куб. см.,
  • від 2501 до 3000 куб. см. – 40 грн з 100 куб. см.,
  • від 3001 куб. см. – 60 грн з 100 куб. см.

 

 

Прес-служба народного депутата України Інни Богословської