Інна Богословська: Ми можемо сказати слідом за нашими громадянами: влада стала аморальною

12.11.2008

Виступаючи сьогодні з парламентської трибуни, народний депутат, член фракції Партії регіонів Інна Богословська, зокрема, зазначила:

– 78% громадян України вважають, що країна розвалена. 82% українців вважають, що країну треба рятувати. Оце і є вирок сьогоднішній владі, оце і є плата людей за те, що вони повірили в казки, і рік над ними знущається діюча в Україні влада.

Обіцяли дати по тисячі гривень, а забрали сотні мільйонів вкладів громадян, які зараз заморожені, і ніхто їх не може взяти. Обіцяли відмінити призов до армії, а сьогодні всі солдати голодні. Обіцяли, що не буде жодної кризи, а криза почалася з наступного дня після того, як ця влада сіла у свої крісла. Обіцяли, і весь час закликали об’єднуватись, але один одного скубуть кожен день, і не можуть знайти злагоди навіть поміж себе.

І сьогодні вже, на превеликий жаль, молода людина, політик, з яким багато людей пов’язували надії на те, що в Україні з’являться політики нового ґатунку, став на такий же шлях брехні і політичного шахрайства.

Наш шановний спікер почав свою кар’єру на цій посаді з того, що підписав без урахування думки власного народу «листа трьох» до НАТО. Таємно, у пітьмі, але ж усе таємне стає явним… Але продовжилось це тим, що зроблена фальсифікація закону: вперше за історію Парламенту в Україні з’явилася стаття в тексті, яка не голосувалася. Стаття, яка сьогодні посягає на 20 мільйонів українських громадян, які завдяки цій маленькій статті, цій маленькій поправці в тексті втратять свої доходи на мільярди.

Це шахрайство закінчилося тим, що ми вимагаємо зміни спікера Парламенту. Але навіть і сьогодні ця людина, не дивлячись на те, що вчора досить достойно поставила це питання на голосування, пішла знову на шахрайство, влаштувавши голосування, яке таким не було.

Тому сьогодні, на превеликий жаль, ми можемо сказати слідом за нашими громадянами: влада стала аморальною. Ті люди, які сподівалися на те, що два голоси переваги у Верховній Раді зможуть дати спокій і стабільність країні, обмануті. І сьогодні треба повертати спокій, стабільність, розум і ефективне керування країною. І починати треба з Парламенту. Тому спікер повинен піти.

Прес-служба Партії регіонів