Інна Богословська: Уряд довів свою нікчемність

22.10.2008

Коментуючи останні заяви та дії прем’єр-міністра Тимошенко, народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Інна Богословська зазначила:

– Прем’єр-міністр в чергове розписалася у власній непрофесійності та підтвердила репутацію популіста.

Минулого четверга людина, що займає крісло Голови Уряду, з екранів телебачення запевняла народ про відсутність будь-яких ознак кризи в Україні. А вже у неділю, напевне, передивившись теленовини і послухавши виступи економістів, промисловців та політиків, Тимошенко заходилася істерично «мобілізовувати» країну на боротьбу з кризою. Рекламуючи при цьому свої антикризові заходи.

Вже у вівторок, коли БЮТ заблокував трибуну парламенту, з’ясувалося, що ніякого антикризового пакету законопроектів в уряду немає. А в середу зранку прем’єр розповіла про «героїчну роботу» свого «унікального Кабміну», який буцімто спромігся за ніч з вівторка на середу написати план антикризових заходів. Тепер вони вимагають, щоб Верховна Рада затвердила їх, навіть не читаючи.

Партія регіонів констатує: діючий уряд є абсолютно непрофесійним та брехливим. Опозиція і Опозиційний уряд ще з минулого року наполягали на застосуванні антиінфляційних та антикризових заходів, коли перші ознаки економічного занепаду ще тільки-но почали з’являтись. А вже у лютому 2008 року ми пропонували конкретні дії із запобігання кризі.

Втім, урядовій команді тоді було не до того. А прем’єр «тусовалася» на екранах ТБ, прикриваючи своєю косою відвертий грабунок народу. Недарма ж люди назвали дії БЮТу «тендерством», «рейдерством» та «землегубством».

Відтак, ми вважаємо, що написаний за ніч так званий «антикризовий пакет» не може бути проголосований Верховною Радою та введений у дію. Оскільки напевне містить зовсім не антикризові норми, а чергові тіньові схеми з розкрадання народних грошей.

Партія регіонів наполягає: головним антикризовим заходом сьогодні є зміна влади, яка довела свою нікчемність.


Прес-служба народного депутата України Інни Богословської