Тимошенко вдається до пропагандистських навіювань

18.06.2008

Прем’єр Тимошенко знов застосовує свою улюблену пропагандистську «фішку»: коли стала очевидною повна непрофесійність та корумпованість її уряду, вона почала відволікати увагу від себе гучними звинуваченнями на адресу своїх попередників.

Цього разу Тимошенко за допомогою керівника КРУ Сивульського (радник Лазаренка та бізнес-партнер Тимошенко), якого раніше неодноразово заарештовували за економічні махінації, вигадала крадіжки на суму 10,2 млрд. гривень державних коштів протягом минулого року, обвинувачуючи в цьому  зокрема представників Партії регіонів.

«Найголосніше «Тримай злодія!» кричить саме злодій, – констатувала народний депутат від Партії регіонів Інна Богословська. – Гірко чути про боротьбу з корупцією з вуст керівника політичної сили, яка краще за інших знається на рейдерських захопленнях, а також є провідником інтересів земельної та тендерної мафій».

«Прем’єр лицемірно проголошує на прес-конференціях про намір покарати злодіїв і корупціонерів, а в цей час саме під її крилом розгортаються нові схеми розкрадання державних коштів, механізми тіньової приватизації та розробляються плани привласнення все нових галузей економіки», – застерігає Інна Богословська.

З кожним днем стає все більш зрозумілим, що істерика Тимошенко та її поплічників викликана тим, що їх злодійська сутність та неспроможність впоратись з державними справами стають очевидними для більшості українців. Партія регіонів закликає громадян об’єктивно подивитись на результати «правління» команди Тимошенко і не піддаватись її брехливим пропагандистським  навіюванням.

Прес-служба народного депутата Інни Богословської