«Унтер-офіцерська вдова» з Кабміну

04.06.2008

Прем’єр-міністр Тимошенко намагається створити при Уряді інститут Уповноваженого у боротьби з корупцією. Партія регіонів вважає такий намір голови Кабміну цинічним та лицемірним, оскільки важко уявити, що найбільші та найбагатші корупціонери країни, які є членами команди Тимошенко, почнуть боротьбу із самими собою.

«Якщо в країні почати боротьбу з корупцією, то Тимошенко просто втратить за гратами всіх своїх спонсорів, спільників та сяде сама», – заявила народний депутат від Партії регіонів Інна Богословська.

«Останнім часом навіть партнери Тимошенко по провладній коаліції заявляють про три жахливих явища всередині БЮТ – тендерство, рейдерство та «землегубство», – зауважила народний депутат. – Бо всі три явища вже стали академічними прикладами розкрадання та корупції, а таких з боку БЮТ – безліч. Тому важко повірити, що створення чергового органу при Кабміні є серйозним кроком у знищенні корупційних проявів».

Тимошенко зараз нагадує гоголівську «унтер-офіцерську вдову», яка висікла сама себе. Але ще більше це схоже на черговий PR-захід для хоч якогось покращення свого рейтингу. Причому цей захід оплачується з кишень платників податків», – констатувала Інна Богословська.