Інна Богословська: Люди, яких об’єднує Партія регіонів вміють проектувати майбутнє і працювати

06.08.2007

Виступаючи під час урочистої церемонії представлення першої п’ятірки виборчого списку Партії регіонів, його четвертий номер – заступник Міністра юстиції України Інна Богословська сказала:

– Доброго дня усім вам! І він дійсно добрий, тому що Партія регіонів несе добро в країну. Ви знаєте, що той образ сильних, але похмурих людей, який був у регіоналів останніми роками, вже розвіяно. Партія регіонів довела, що люди, яких вона об’єднує в своїх лавах, це люди, які вміють проектувати майбутнє, які вміють працювати, а не патякати. Це люди, які мають почуття гумору. Це люди, які люблять землю, на якій вони живуть. Це люди, які вміють прощати будь-які образи.

Бог нам каже – вмій прощати. Бо всі, хто з Богом у душі, знають, що Україна в нас – єдина. Всі, хто з Богом у душі, знають: людина, яка не відає, що буде завтра, боїться, і страх панує в її житті.

Ми не можемо дозволити, щоб наша країна боялася свого майбутнього. Чи не так?! І завдання Партії регіонів полягає саме в тому, щоб довести: проект розвитку країни, його стратегічне бачення, коли кожний буде бачити, як житиме його родина, як будуть тут жити діти, як будуть жити наші батьки, за яких теж ми з вами відповідаємо, це реальність.

Партія регіонів захищає майбутнє. І не своє. Майбутнє країни…

Тисячоліттями наша країна страждала лише від того, що ми боролися всередині самі з собою. Треба вже покінчити з цим. Єднання країни – це те, що нам конче потрібно. Мати, хліб і любов звучать однаково і російською, і українською. Партія регіонів – це єдність і стабільність!

Прес-служба Партії регіонів

04.08.2007