Лідер партії «Віче» Інна Богословська в програмі “Свобода Слова” на телеканалі ICTV

05.03.2007

В програмі «Свобода Слова» на телеканалі ICTV, ефір відбувся у п’ятницю 2 березня, взяла участь лідер партії «Віче» Інна Богословська. Тема програми: Хто готує державний переворот в Україні? В програмі також брали участь: народний депутат України Йосип Винський (заступник голови партії “Батьківщина”), народний депутат України В’ячеслав Кириленко (фракція Наша Украина), народний депутат України Олександр Голуб (фракція КПУ), народний депутат України Василь Кисельов (фракція партії Регіонов), народний депутат України Олександр Третьяков(фракція Наша Украина), лідер партії “Пора” Владислав Каськів, лідер Народної партії Володимир Литвин, політолог Олесь Доній, політолог Дмитро Карасьов, генеральний директор “Інтерфакс-Україна” Олександр Мартиненко та ін.

далі>>>

Підсумки програми: рейтинг слів. Об’єднання

  • Що стримує сьогодні від того, щоб наші українські політики показали справжнє обличчя? Це боязнь Заходу. Тобто, що Захід закриє можливість для контактів українських політиків. Чому? Бо тут питали про те, чого, куди і з якою метою їздять… Їздять тому, що не зважають на людей, їздять для того, щоб заручитися підтримкою чи то в Вашингтоні, чи то в Москві. А зараз у Польщі і, можливо, навіть у Грузії…Володимир Литвин, лідер Народної партії
  • Знаєте, у чому криза «помаранчевої» революції? В тому, що коли ми перемогли, то ми не знали, що ми далі будемо будувати. У цьому й проблема. І тому зараз реваншистські сили – як їх називають – також спекулюють на цій ідеї…Владислав Каськів, лідер партії «ПОРА»
  • Це криза українського політикуму, криза політичної еліти. Такий стан політичних еліт – як «біло-блакитних», так і «помаранчевих» – не задовольняє виклики часу. І не спроможний такий стан українських еліт привести в Європу. Адже і ті, і ті – і «біло-блакитні», і «помаранчеві» – діють антиконституційно…Олесь Доній, політолог
  • І ви не змогли нічого зробити, провалили всі економічні реформи, провалили демократичні реформи… І сьогодні все суспільство розгрібає вашу – пробачте за таке слово, але я знову скажу – політичну імпотенцію. Доки ви не зрозумієте, що це доля вашої вини, доти ви будете весь час отримувати поразки…Інна Богословська, лідер партії «Віче»
  • У такій системі координат – коли не працюють закони, не працює жодний документ – говорити, як на мене, про якісь правові відносини вже просто смішно. Отож, давайте або закінчувати цю справу, або давайте розпочинати виконання всіх документів, що є нині…Олександр Мартиненко, генеральний директор «Інтерфакс-Україна»
  • Немає зараз у пана Ющенка шансів бути обраним на всенародних виборах. Сьогодні кожна здравомисляча людина в Україні розуміє це. Тому запропонував прем’єр-міністр шанс пану Ющенку щер раз бути президентом – навіть обраним парламентом, – так, можливо, варто над цим замислитися…Олександр Голуб, депутат ВР (фракція КПУ)
  • Для України, я вважаю, найоптимальніший варіант – це три відсотка. Це мільйон виборців. Ми – як молода демократія – потребуємо представництва багатьох інтересів. І страшенно погано, якщо дві-три групи політичних – я не хочу сказати, що партії, бо поки що важко сказати ці партії – будуть цілком домінувати в парламенті і в уряді…Вадим Карасьов, політолог