Інна Богословська у програмі “Свобода Слова” на ICTV

26.02.2007

23 лютого, лідер партії «Віче» Інна Богословська взяла участь у програмі «Свобода Слова» на телеканалі ICTV. Тема програми: Чи призведе тарифна війна до дострокових виборів? У програмі також взяли участь: мер міста Києва Леонід Черновецький, мер міста Харкова Михайло Добкін, мер міста Львова Андрій Садовий, мер міста Луцька Богдан Шиба, лідер Народної партії Володимир Литвин, лідер НДП Людмила Супрун, народний депутат України Олексій Кучеренко, народний депутат України Михайло Чечетов та ін.

далі>>>

Підсумки програми: рейтинг слів. Об’єднання

  • А як бути? Хто буде покривати ті борги? Чому держава про це сьогодні не говорить? А така сама ситуація в Харкові, така сама в Рівному, в Луцьку, в Дніпропетровську, в Донецьку, в Запоріжжі – в усіх містах. Чомусь про це не говорять. Можливо, є якийсь план, щоб це забрати і це майно, яке сьогодні вартує мільярди, за безцінь у кишеню комусь запхати, зробити ще одного олігарха в країні. Андрій Садовий, мер м.Львова. 
  • Так це не популізм. Тому що для когось 30 гривень зниження тарифу – це популізм. А для людини, яка отримує 350 гривень пенсії чи заробітної плати, – це великі гроші, за які вона має купити хліб на цілий місяць. Богдан Шиба, мер м.Луцька.
  • Дає про себе знати стара звичка: керівники завжди вирішують проблеми за рахунок людей. Кажуть: «Перестане працювати каналізація, не буде подаватися тепло», – і таке інше. Але ніхто не думає, чому в нас немає реформ, які були б народнозберігаючими. Ніхто не думає про людей. Володимир Литвин, лідер Народної партії. 
  • Виклик Україні, якщо протягом року не буде розроблено концепцію правильної реформи ЖКГ – а це і нові будівельні норми, це нова сертифікація будівельних матеріалів, це автономне теплопостачання, це інша якість сертифікованих котлів, – то Алчевськ буде через три-чотири роки. І тоді ми не будемо вже думати, скільки – на 20 гривень більше або менше – платимо. Тоді ми будемо «варта!» кричати, думати, де брати гроші, щоб те, що вибухає, ремонтувати. Інна Богословська, лідер партії «Віче».