З Днем Народження, ВІЧЕ УКРАЇНИ!

15.02.2007

Наступного дня після Дня закоханих, 15 лютого 2003 року народилось громадське об’єднання «ВІЧЕ УКРАЇНИ». За чотири роки ми зробили дуже велику справу – створили «План Розвитку Країни»- стратегію на 20 років.

Вітаємо кожного, хто став співавтором Плану Розвитку Країни, з днем народження «Віче України». Ми вдячні кожному, хто віддав свій голос за ВІЧЕ. Знайте: Ви це зробили правильно!

В роботі над Планом взяли участь понад 30 000 громадян України. А підтримали його вже близько мільйона – ті, хто проголосував за програму партії ВІЧЕ. Це – тільки початок.

Все нове тяжко пробиває собі дорогу. Не зразу приходить перемога. Але тим більше задоволення і впевненості приносять результати. З кожним днем все більша частина суспільства розуміє, що Україна повинна мати  стратегію розвитку. А для її втілення потрібні нові, сучасні політики і державні менеджери. Вже і лідери держави наголошують на необхідності стратегічного бачення розвитку країни. А це значить, що ідеї, проголошені ВІЧЕ, стають все більш популярними.

Скоро прийде край популізму і агресії. Суспільство втомилось від амбіційної боротьби за владу «поп-зірок від політики».

Настає час розумних дій і спільних зусиль задля добробуту кожного громадянина. Значить, настає час ВІЧЕ! Настає час читати книгу «План Розвитку Країни», доробляти її, якщо треба, і втілювати в життя.

Вічникам і всім, хто до нас схиляється, бажаємо наснаги, терпіння і добрих справ. А ще – любові, бо недарма «Віче України» було зачате в ніч з 14 на 15 лютого – в ніч любові. 

Будемо щасливими, бо ми того варті! З Днем Народження, ВІЧЕ УКРАЇНИ!

 

Інна Богословська