З НОВИМ РОКОМ!

27.12.2006

Дорогі друзі!

Від щирого серця вітаємо вас з Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаємо вам, щоб цей рік приніс радість та добробут. Щоб він запам’ятався новими особистими звершеннями, надіями, що збулися. Де б ви не жили, ким би не працювали, ми хочемо побажати вам успіхів та змін на краще – у вашому особистому і професійному житті, в житті вашої родини, вашого міста, району, села.

Від нас з вами залежить, якою буде країна в новому році,  тому що завжди є місце для зростання і немає кращого часу для зростання, ніж те, в якому ми живемо.

Ми бажаємо всім вічникам, бути в центрі суспільної уваги. Хай розумні, зважені і самостійні люди стануть основою суспільства. І завдяки цьому наша країна стане стабільніша і самостійніша.

Хай нашими загальними зусиллями збувається все, чого ми давно чекаємо від українського суспільства і вітчизняної політики – прозорості та прогнозованості, компетентності та зручності для громадян.

Нехай завдяки нашим загальним зусиллям країна наблизиться до втілення сучасних європейських цінностей і реалізує найзухваліші плани. Тому що так хочеться жити і працювати в країні миру і соціальної гармонії. Нехай рожеве порося принесе кожній українській родині достаток, мир, здоров’я і щастя.   

З повагою, 

лідер партії “Віче” Інна Богословська