Інна Богословська у рейтингу «100 найвпливовіших жінок України»

27.10.2006

Лідер партії «Віче» Інна Богословська посіла 13 місце у рейтингу «100 найвпливовіших жінок України», який оприлюднив журнал «Фокус». Вона випередила таких відомих політиків, як Наталія Вітренко (15 місце), Лілію Григорович (23 місце) та Олександру Кужель (24 місце).

До рейтингу потрапили українки, що ухвалюють рішення на державному рівні, користуються впливом у ділових колах, і формують громадську думку.

«Роль жінки в українському суспільстві традиційно помітніше, ніж в інших, навіть ментально близьких нам країнах, — пояснив рішення «Фокусу» зробити перший в Україні рейтинг 100 найвпливовіших жінок головний редактор журналу Вахтанг Кіпіані. – Популярність і впливовість – дуже різні речі. Ми сфокусувалися на важливому і визначили тих, хто дійсно має вплив на ситуацію, а не просто є добре помітним у медіа».

Серед експертів, яких було залучено до створення рейтингу, такі відомі особистості як: Олександр Волков, Володимир Литвин, Микола Катеринчук, Юрій Макаров, Андрій Курков, Леонід Грач та інші.