ВІЧЕ ЛЮБОВІ: в Одесі встановили „Дерево Любові”, а в Харкові створили найбільшу „Валентинку”

15.02.2006

14 лютого у День Святого Валентина з ініціативи партії «Віче» відбулася акція «ВІЧЕ ЛЮБОВІ». На центральних майданах 30 міст країни зібралися тисячі закоханих, аби разом відзначити це свято. Між чотирма містами – Києвом, Харковом, Львовом та Запоріжжям – було встановлено телеміст для спілкування закоханих.

 

В Одесі цього дня відкрили пам’ятник любові, який виготовив відомий український скульптор Михайло Рева. Триметрове бронзове «Дерево любові» вагою в 1 тонну прикрасило одеський Міський сад. На пам’ятнику 65 мовами світу написано слово «любов», а крону замість листя прикрашають маленькі сердечка.

 

У Харкові до дня святого Валентина городянам була представлена гігантська «валентинка», розміри якої перевищують 2 метри. Напередодні свята всі бажаючі залишали на ній свої письмові освідчення в коханні. До вечора 14 лютого таких написів було вже близько тисячі. Організатори акції подали заявку на внесення «валентинки» до Книги рекордів України.

 

Дніпропетровськ святкував День Святого Валентина і «ВІЧЕ ЛЮБОВІ» при 20-градусному морозі. Який, втім, не завадив закоханим ставити рекорди за тривалістю поцілунків.

 

У прямому ефірі каналу ICTV, під час включення із Запоріжжя, до всіх, хто прийшов на «ВІЧЕ ЛЮБОВІ», звернулася лідер партії «Віче» Інна Богословська. Вітаючи українців, вона відзначила, що там, де є любов, немає місця сваркам, конфліктам і протистоянням.  А справжнє кохання, упевнена Інна Богословська, звеличує людину, робить її кращою.

 

 

Прес-служба партії ВІЧЕ

www.viche.org.ua