Агітація на УТ-1 розпочнеться з ВІЧЕ

03.02.2006

У понеділок 6 лютого о 20.00, у перший день агітаційної кампанії на Першому Національному каналі (УТ-1), партія ВІЧЕ представлятиме свою передвиборчу програму. Час виступу партії ВІЧЕ було визначено шляхом жеребкування у Центральній виборчій комісії.

Від лідера партії Інни Богословської виборці дізнаються про те, з чим іде ВІЧЕ на вибори, про команду ВІЧЕ та гарантії того, що партія виконає свої передвиборчі зобов’язання. Наразі триває підготовка до цього ефіру. За словами лідера ВІЧЕ Інни Богословської, це буде досить незвичний для української політики виступ.

Активна фаза агітаційної кампанії партії ВІЧЕ розпочалася 25 січня. З того часу було проведено вже більше 100 зустрічей в багатьох регіонах України. Із лідерами ВІЧЕ зустрілися близько 100 тисяч громадян. У лютому-березні, окрім регіональних поїздок, ВІЧЕ також проведе в регіонах та у столиці низку громадсько-політичних та культурологічних заходів, які обіцяють стати значущими подіями.

На відміну від інших учасників перегонів, із виборцями зустрічаються не лише перші номери, а й практично всі учасники передвиборчого списку. «Команда ВІЧЕ – це команда сміливих, мудрих та сильних людей. Ми не є партією одного лідера. Кожен член передвиборчого списку – самодостатня особистість, професіонал у своїй галузі: економіці, юриспруденції, політології, педагогіці, підприємництві, громадській діяльності», — констатувала Інна Богословська. 

 

Прес-служба партії ВІЧЕ

www.viche.org.ua