Інна Богословська: “План Розвитку Країни врятує Україну від кризи”

25.11.2005

Лідери партії ВІЧЕ і громадської організації «Віче України» звернулися до президента Ющенко із пропозицією визнати Указом План Розвитку Країни державним планом на найближчі 20 років, а також зібрати великий громадсько-політичний постійно діючий «круглий стіл» для контролю над реалізацією цього документа.

Як заявила на прес-конференції 24 листопада лідер партії ВІЧЕ Інна Богословська, напередодні початку виборчої кампанії жодна політична сила «не представила комплексної програми для країни. А це означає, що виборча кампанія зведеться до маніпуляції свідомістю громадян і не дасть відповіді щодо подальшого розвитку України».

Представивши книгу «План Розвитку Країни» Інна Богословська відзначила, що саме цей документ, у розробці якого взяло участь 30 000 чоловік, «формулює об’єднуючі ідеї на перспективу й здатний примирити протистояння в суспільстві». У ньому представлені як завдання на сьогодні, так і проекти на 10-20 років.

У ході прес-конференції Інна Богословська сказала, що, пропонуючи План Розвитку Країни, партія ВІЧЕ ставить перед собою завдання знайти партнерів «не на період час передвиборної кампанії, а для створення більшості у майбутньому парламенті». «Інакше країна може опинитися на грані кризи», – заявила Інна Богословська.