«Супрун – адвокат і прислуга Тимошенко», — Інна Богословська

12.01.2010

Увеличить«Мої дебати з Людмилою Супрун показали суспільству ще одного технічного кандидата. Її завдання — не домогтися перемоги, а облити брудом опонентів прем’єр-міністра і зробити за неї усю «чорнову» роботу», — так прокоментувала кандидат на пост Президента України Інна Богословська результати телевізійних дебатів на Першому національному каналі.

«Л. Супрун є главою Державного агентства з інвестицій та інновацій, тобто підлеглою Ю. Тимошенко. Її чоловік — помічник Міністра аграрної політики. Як у такому разі вона може реально конкурувати на президентських виборах зі своїм працедавцем? Очевидно, що завдання Л. Супрун трохи інше. І це вона вже раз довела, коли подала позов з вимогою виключити з виборчого бюлетеня нумерацію кандидатів в президенти, щоб Ю. Тимошенко не була під №13», — нагадала політик.

За словами Інни Богословської, хід телевізійних дебатів ще раз продемонстрував брудні технології Ю. Тимошенко, ґвинтиком в яких є Л. Супрун.

«Захист уряду, маніпулювання фактами, прагнення видати бажане за дійсне. Наприклад, по завершенню дебатів купуються за 200 доларів дешеві новини про нібито «перемогу Л. Супрун на дебатах» із посиланням на невідому досі «PR-consalt group». Але в цьому немає нічого дивного. Це стиль роботи Ю. Тимошенко — брехня, нахабство, впевненість у своїй безкарності. Й усі, хто починає працювати з нею, роблять те ж саме», — підкреслює кандидат на пост Президента України.

У зв’язку з цим Інна Богословська закликає українців бути пильними і не йти на поводі у «шісток» так званих фаворитов виборчої кампанії.

«Очевидно, що вони з останніх сил чіпляються за владу. Вони бояться відповісти за все скоєне і не зупиняться ні перед чим, аби ще на 5–10 років продовжити термін свого існування на Банковій або Грушевського. Навіть більше, завжди знайдуться люди, готові за три копійки або якийсь портфель підтримати злодіїв у владі», — зазначила Інна Богословська.

Політик переконана: в 2010 році в українського народу з’явився реальний шанс поміняти владу на всіх рівнях — від Президента, парламенту Криму аж до мерів і місцевих рад. Окрім того, політик упевнена, що Верховну Раду України буде розпущено, й відбудуться дострокові парламентські вибори.

«Саме тому за моєї участі в усіх областях України формуються команди з людей, які знають, що таке реальне життя та які проблеми є у людей, і які представляють всі соціальні, вікові та професійні групи. Без свіжої крові ми не зрушимо з мертвої точки. Країна дозріла до змін, і я упевнена, що ці команди ввійдуть до всіх органів влади вже 2010 року», — резюмувала Інна Богословська.

Прес-служба Інни Богословської