Інна Богословська подала документи до ЦВК для реєстрації її кандидатом у президенти

23.10.2009

Народний депутат Інна Богословська подала документи до ЦВК і протягом 5 днів розраховує отримати посвідчення кандидата в президенти. «Я іду на ви з цією владою і знаю, що мене в цій боротьбі підтримають мільйони українців», – заявила Інна Богословська після подачння документів.

«Більш як половина українців не хочуть голосувати за тих, хто був при владі. А це означає, що вибори президента 2010 стануть виборами між старим і новим. Саме тому я йду в президенти. Країна вичерпала весь пострадянський ресурс, вона завалена імпортом, ми втрачаємо позиції виробника, скрізь процвітає корупція. І я, також як і Ви, не вірю, що будь-хто з представників старої влади здатний розв’язати ці завдання», – підкреслила політик.

За словами Інни Богословської, жінка-президент зможе навести лад в Україні.

«Своїм основним конкурентом я вважаю Ю. Тимошенко. Для мене це не окрема людина, це явище, яке я називаю «тимошенничество». Воно базується на трьох принципах: жага влади за будь-яку ціну, досягнення влади шляхом маніпуляцій людською свідомістю і тотальна корупція. Тімошенничество – це пекло для України, тому з ним і борюся!», – сказала народний депутат.

Інна Богословська заявила, що вона готова довести свій професіоналізм і відповідність усім необхідним для глави держави якостям. «З 2002 року я послідовно борюся за прихід нових політиків та реалізацію нових ідей. За мною не стоять клани, я ніколи не розпоряджалася бюджетними коштами, але в мене великий досвід юриста і антикризового менеджера. І, нарешті, найголовніше – у мене є сила волі, характер, знання, досвід і велике бажання навести лад у нашій країні», – сказала вона.

Нагадаємо, раніше, 25 травня, народний депутат Інна Богословська заявила про свій вихід із Партії регіонів і намір перемогти на президентських виборах 2010 року в Україні. «Суспільству і державі слід повернути віру в себе, у власні сили, у здатність України самостійно обирати свій шлях і свою долю. Я переконана: такі завдання може вирішити тільки дійсно новий Президент України. Він прийде до перемоги під національним прапором України, а не під «кольоровим» партійним прапором», – наголошується у зверненні народного депутата від 25 травня.

Прес-служба Інни Богословської