«Ю.Тимошенко формує культ особи», – І.Богословська.

30.09.2009

Народний депутат України Інна Богословська впевнена – прем’єр-міністр Ю. Тимошенко прагне створити культ особи. «Заборона  критики уряду шляхом рішення «ручного» Печерського районного суду, фотографії «тігрюлі» у шкільних щоденниках, створення літака «Юля», антидемократичний проект Конституції ПР і БЮТ – все свідчить про те, що Ю. Тимошенко прагне запровадити диктатуру і сформувати культ власної особи», – заявляє Інна Богословська.  

Інна Богословська підкреслює, що для неї Ю. Тимошенко – це не людина, а явище.

«Для мене Тимошенко – не жінка і навіть не фізична особа. Це явище, ім’я якому – «тимошенничество». Воно ґрунтується на трьох принципах: жага влади будь-якою ціною, отримання влади шляхом маніпуляцій людською свідомістю і тотальна корупція. «Тимошенничество» – це загроза для України», – стверджує Інна Богословська.

Окрім рішення Печерського районного суду, за приклад утиску прав і свобод людини Інна Богословська наводить проект Закону «Про порядок організації та проведення мирних заходів», що його розробив Кабмін та ухвалила Верховна Рада в першому читанні 3 червня 2009 г.

«Якщо даний проект Закону набуде чинності, українці висловлюватимуть свій протест там, де вони це робили у брежнєвські часи, – у себе на кухні. Також хочу нагадати, що у проекті Конституції, розробленому ПР і БЮТ, було запропоновано назавжди позбавляти ЗМІ ліцензії за публікацію дезінформації. Якби та Конституція набула чинності, в нас вже наступного дня не залишилося б вільних журналістів», – зазначає народний депутат.

У цій ситуації Інна Богословська закликає всі демократичні сили, насамперед опозиційні, реагувати на спроби обмеження з боку уряду прав і свобод. Народний депутат нагадує: минулого тижня в ефірі одного із ТВ-каналів Ю. Тимошенко вкотре підтвердила, що  вона є прихильником диктатури.

«Це була обмовка за Фрейдом. Те, чого ти дуже прагнеш, неодмінно будь-де вискочить назовні. Ю. Тимошенко одноосібно править у БЮТ. А тепер вона хоче перетворити на БЮТ усю країну», –  підсумовує Інна Богословська.      

Прес-служба Інни Богословської