«Розкол у кримській організації Партії регіонів – це лише перша ластівка. Україна потребує нових лідерів», – І.Богословська

16.09.2009

Народний депутат Інна Богословська впевнена, що в Україні не вдасться поділити владу «на двох» та штучно створити двопартійну систему. «Два партійних монстра почали «сипатися». Люди невдоволені політикою ПР і БЮТ у місцевих радах, і партійні бонзи розуміють, що на наступних виборах для всіх мандатів не вистачить», – так прокоментувала народний депутат виключення В. Кисельова з ПР. 

За словами Інни Богословської, розкол у ПР вона прогнозувала ще навесні, коли заявила про висування своєї кандидатури на виборах президента України.

«Головна причина розколу полягає в тому, що Партія регіонів, на жаль, так і не змогла стати справжньою опозицією. У нинішніх умовах, коли уряд знищує власний народ, ПР дуже часто поводиться кон’юнктурно та погоджується із владою. Саме з цієї причини я вийшла з партії та прийняла рішення взяти участь у виборах», – заявляє народний депутат.

Інна Богословська підкреслює, що аналогічна ситуація зараз відбувається і в БЮТ.

«У регіонах чимало людей із БЮТ звертаються до мене, тому що усвідомлюють: «тимошенничество» не триватиме довіку. Політика ПР і БЮТ не має майбутнього, Україна потребує нових підходів», – зазначає народний депутат.

Прес-служба Інни Богословської