Інна Богословська: «Сьогодні Уряд є джерелом підвищеної небезпеки для держави»

05.02.2009

Народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Інна Богословська, виступаючи з трибуни парламенту, заявила про те, що діюча влада вже давно втратила довіру народу України. Політик заявила про те, що відношення Тимошенко до народу України є хамським, і своїми діями прем‘єрка заводить всю країну у боргову яму.

Депутат-регіонал зокрема зазначила:

– Шановна Україно, з відповіді прем‘єра ми сьогодні почули, що країна, на превеликий жаль, ще в гіршому становищі, ніж очікувалося.

Виступ прем‘єра свідчить про три очевидні речі. По-перше, в уряду взагалі немає програми виходу з кризи. Взагалі!

Друге: єдине, на що може спромогтися цей уряд, це позичити гроші на стороні, і знову їх витратити невідомо на що. Те, що нам сьогодні повідомили про те, що ми знову будемо позичати – божевілля. Експерти ООН визначили, що Україна є найближчою країною до оголошення дефолту.

І третє… Чи знає Тимошенко взагалі про те, що відбувається в країні, чи вона знову відверто бреше? Опуститися до того, щоб назвати «ряженими» тих людей, які виходять на вулиці тому, що вони опинилися без роботи, тому, що вони не мають надії повернути кредити, тому, що вони вже купляють харчі по цінам, які вищі по деяких позиціях в 10 разів, ніж рік тому…

Так по хамські відноситися до власного народу означає лише одне: нинішній уряд взагалі позбувся того, завдяки чому він прийшов до влади. А саме – на закликах про демократію та народовладдя.

Цей уряд забув, і що таке економіка. З розуму посходили б економісти, якщо б подивились на ті цифри, які нам показувала прем‘єрка. Сьогодні співставлялося те, що взагалі не може співставлятися.

В Кримінальному кодексі, до якого, впевнена, скоро вже повинні привчатися наші урядовці, є таке визначення: «Джерело підвищеної небезпеки». Так от, сьогодні уряд є джерелом підвищеної небезпеки для держави. І терпіти його ми вже не можемо.

Прес-служба Партії регіонів