Інна Богословська: «Жодних реально дієвих заходів із ліквідації кризи в урядовому антикризовому пакеті немає»

23.10.2008

Коментуючи зміст антикризових заходів, запропонованих урядом Тимошенко, народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Інна Богословська зазначила:

– Суть антикризових заходів, запропонованих діючим урядом, зводиться до єдиного: Верховна Рада має дозволити Кабінету Міністрів творити з фінансами та державною власністю що завгодно і без будь-якого контролю. Як і передбачала Партія регіонів, жодних реально дієвих заходів із ліквідації кризи в урядовому антикризовому пакеті немає.

Натомість до «унікального пакету» включено «мародерські зазіхання» ідеологів «землегубства, тендерства та рейдерства». Прем’єр і її «губські», «портнови» та «яценки» вирішили, що криза – найкращий час для реалізації своїх мрій про розкрадання вже не окремих ділянок землі та підприємств. Тепер вони не згодні на менше, ніж на цілі галузі та області.

Одним із пунктів антикризової програми, поданої до розгляду Парламенту, значиться надання уряду права безконтрольно та безоглядно торгувати землею та майном Міністерства оборони. Йдеться зокрема про:
– цілісні майнові комплекси;
– об’єкти інфраструктури;
– нежитлові приміщення;
– об’єкти незавершеного будівництва;
– землі оборони.

Таким чином, ласі шматки української землі та майна, вірогідно, будуть продані тим самим «губськім» за копійки. Без жодного контролю з боку народу України.

Партія регіонів вважає це мародерством з боку нинішньої владної команди. За ті лічені дні, що залишились до її звільнення, вони будуть розкрадати все, що тільки можливо, під гаслом «а після нас – хоч потоп». Ми маємо це зупинити!

Прес-служба народного депутата України Інни Богословської