ЗВЕРНЕННЯ партії «ВІЧЕ» і об’єднання «ВІЧЕ УКРАЇНИ» до вічників, суспільства і влади

13.07.2006

Кожна людина знає, що емоції – поганий радник, особливо коли мова йде про величезну країну Україна і 47 мільйонів людей. Охолонути, заспокоїтись, подумати та зайнятися невідкладними проблемами – це завдання сьогодення і для політиків, і для кожного громадянина України. В країні немає суспільної кризи. В країні криза політична і економічна. Політики не можуть знайти засоби вилікувати нездорові амбіції Тимошенко і компанії,  а люди не можуть знайти гроші оплатити житло, харчі, освіту і лікування. Проблема сама собою не зникне, але вірно вибрана пауза надасть можливість зробити продумані, а не емоційні кроки і вибори. Як і раніш, ВІЧЕ каже: Думайте!

Кожна людина знає, що на брехні і крадіжках доброї справи не зробити. ВІЧЕ, блоки Литвина і Вітренко не пропустили в парламент, вкравши голоси. Тому і немає ладу в парламенті.

Всім сьогодні зрозуміло, що незадоволені політичні вожаки не мають жодного плану дій, та борються тільки за владу над країною. І знову ВІЧЕ каже: Думайте!

Здавалось би, в цій ситуації треба розпускати парламент. Це сьогодні вигідно ВІЧЕ. Наших прибічників стало ще більше, а вкрасти голоси ми вже не дамо – навчені. Але є вищі інтереси, ніж інтереси партії чи об’єднання. Це інтереси України.

ВІЧЕ готово до дострокових виборів – країна не готова. Для ВІЧЕ дострокові вибори вигідні, для країни – ні. Тому що дострокові вибори – прямий шлях до розколу України на Захід та Схід, це шлях до економічної кризи та зубожіння як кожної родини, так і країни в цілому. 

ВІЧЕ обирає інтересі України і каже: сьогодні найкращим виходом  з політичної і економічної кризи є створення широкої коаліції у складі Партії Регіонів, Нашої України і Соцпартії. За таких умов члени коаліції будуть стримувати один одного від непродуманих кроків, що заспокоїть ситуацію і надасть можливість прийняти необхідні рішення задля недопущення глибокої економічної кризи. Такий крок навчить політиків від західного, центрального та східного регіонів України знаходити спільну мову та спільні рішення. В той же час знаходження Тимошенко в опозиції також для країни гарно: вона і сама не вкраде, і не дасть красти іншим. Президент, у компетенції якого залишаються правоохоронні органи, зможе бути гарантом дотримання прав і свобод людини, свободи слова і європейського вибору України. Широка парламентська коаліція  – нормальний баланс сил в сьогоденні України.

За ВІЧЕ – завтрашній день України. Він прийде значно раніше, ніж за 5 років.  Сьогодні у ВІЧЕ 85 депутатських груп та фракцій в місцевих радах. Ми продовжуємо роботу по всім проектам, що були розпочаті за останні 3 роки. Ми підсилюємо та розширюємо команду, опановуємо новий досвід політичної та громадської роботи. План Розвитку Країни від ВІЧЕ – це майбутнє України. Дуже скоро всі нормальні, достойні думаючі люди будуть в ВІЧЕ – іншого просто не може бути.

Витримка, Робота та Віра у правильність обраного шляху – і ми з вами разом створимо зовсім іншу якість життя в Україні. Всі на ВІЧЕ! Приєднуйтесь! 

 

Лідер партії «ВІЧЕ»

Інна Богословська